Singita Ebony Lodge

Ligging

Singita Ebony Lodge is gelegen in het hart van de Singita Sabi Sand. Singita Sabi Sand is een particulier wildpark in het Sabi Sand Reservaat, grenzend aan het Kruger National Park in Zuid-Afrika.

Hotel

De Singita Ebony Lodge beschikt over een zwembad, een spa en fitnessruimte. Er is gratis internet (WiFi) toeging, maar door de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn.

Accommodatie

Er zijn 10 luxe suites. Ook zijn er 2 familie kamers met eigen zwembad. Tijdens uw verblijf in Singita Ebony Lodge, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder luipaarden, leeuwen, neushoorns, buffels, olifanten, hyena’s, nijlpaarden, cheetah’s, wilde honden en verschillende soorten vogels.

Inclusief

Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (inclusief premium wijnen, sterke dranken en likeuren, maar met uitzondering van de Franse Champagne), was- en strijkservice, transfers.

Exclusief

Fooien, persoonlijke uitgaven, telefoongesprekken, spa-behandelingen.

Opmerking

Singita Ebony Lodge ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.