Kings Camp

Kings Camp weerspiegelt de charme en romantiek van een vervlogen tijdperk in een ongerepte hoek van ongerept Afrika. (ID: 95721)

Ligging

in het centrale Timbavati GR. Hoedspruit ligt op ca. 40 km en Johannesburg op ca. 6 u. rijden.

Accommodatie

Luxe in koloniale stijl met de beste safarimogelijkheden. Hier zijn voornamelijk luipaarden te spotten. Op de centrale plaats bevinden zich een lounge met bibliotheek, tv, computer en wifi, restaurant, bar, shop en fitnessruimte. Ontspanning vindt u in de spa of aan het zwembad. Van hieruit of vanaf het zonneterras geniet u een wonderbaarlijk uitzicht op de drinkplaats. Uw diner nuttigt u in de boma onder de open sterrenhemel, maar kan ook individueel worden genuttigd op het privéterras van de suite. Het beste uitzicht op de drukke waterpoel heb je vanuit de rieten uitkijklounge of de Kings Warren - een ondergrondse observatiehut aan de rand van de waterpoel. Met stopcontacten om batterijen op te laden, airconditioning en enkelzijdig fotoglas is de schuilplaats perfect uitgerust voor fotografen. Inbegrepen activiteiten: safari en bushwandelingen.

Kamers

de 6 ruime en rietgedekte suites, zijn modern en koloniaal ingericht met haardvuur en plunge pool. Elke suite beschikt over een eigen badkamer met binnen- en buitendouche, lounge, wifi, airco/verwarming, kluisje, haardroger, telefoon, minibar, muskietennet en terras met uitstekend uitzicht. De 2 honeymoon suites zijn erg romantisch en bieden een groote plunge pool en open badkamer. De gezinssuite bestaat uit 2 slaapkamers en een badkamer.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankje, safari-activiteiten en conservation fee.
Exclusief: entreegelden Timbavati GR (ZAR 190 p.p. en ZAR 140 per auto).
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar, onder 12 jaar in de kamer van ouders toegelaten, bushwandelingen vanaf 12 jaar toegelaten.