Motswari Private Game Reserve

Geniet van de zeer ontspannen sfeer en luxe en laat u begeleiden door ervaren rangers en deskundige Shangaanse sporenlezers. Het familiebedrijf hecht veel belang aan persoonlijke aandacht. Elke gast voelt zich dan ook onmiddellijk thuis in deze adembenemende omgeving! (ID: 148)

Ligging

18.000 ha groot gebied in het noordelijke deel van het Timbavati GR, dat grenst aan het Krugerpark. Johannesburg op ca. 530 km en Hoedspruit op ca. 55 km.

Accommodatie

Een Afrikaanse droom gekenmerkt door een uitzonderlijk landschap, een authentieke sfeer en warme gastvrijheid. De kunstwerken van de eigenaar brengen de lodge op een unieke manier tot leven. Het hoofdgebouw met de lounge heeft een open en uitnodigende inrichting en biedt gratis wifi. In het restaurant, op het terras, ’s avonds in de boma of in de bush rond een knapperend kampvuur geniet u van heerlijke gerechten met eersteklas wijnen uit de wijnkelder. Het zwembad en het zonneterras en het uitkijkplatform bieden een prachtig uitzicht over het landschap. U observeert er talrijke rondtrekkende dieren. Inbegrepen activiteiten: game drives & bush walks. Optionele activiteiten: mobiele spa voor behandelingen in de bungalow, overnachting onder de sterren in het Giraffe’s Nest.

Kamers

15 ruime bungalows (ca. 40 m²), die in traditionele rondavelstijl zijn gebouwd. Elk met eigen badkamer, airco, ventilator, muskietennet en koffie/theefaciliteiten. Er zijn 2 familie suites.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, lokale drankjes, conservation fee.
Exclusief: entreegelden Timbavati GR (ZAR 190 p.p. & ZAR 140 p. auto).
Kinderen: vanaf 6 jaar welkom, max. 1 kind tot 12 jaar op de kamer van de ouders, korting op aanvraag. Op safari vanaf 6 jaar, bushwandelingen pas vanaf 16 jaar. 2 bungalows hebben een tussendeur.