Nairobi Serena Hotel (FC)

Het Nairobi Serena hotel is één van de beste hotels van Kenia, het hotel is lid van de "Leading Hotels of the World". Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Nairobi. Het heeft een sfeervolle uitstraling in een groene en rustige omgeving.

Adres

Kenyatta Avenue - Processional Way, Nairobi, Kenia

Accommodatie

Het Nairobi Serena Hotel telt 190 kamers. Alle kamers zijn ruim en luxueus ingericht met een schitterend uitzicht op de skyline en Nairobi’s Central Park. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon, airco., minibar, kluisje, haardroger en koffie- en theefaciliteiten.

Faciliteiten

Het Serena hotel beschikt over een zwembad, fitnesscentrum met een sauna, stoomcabine, jacuzzi en de ‘Maisha Health Club’ voor heerlijke massages en kruidenbaden. Het hotel heeft diverse restaurants met internationale en lokale gerechten. Het hoofdrestaurant Mandhari is befaamd om zijn exquise gerechten. De inrichting van het hotel combineert Marokkaanse invloeden met Afrikaanse thema’s.

De Maisha Health Club is een van de beste, zo niet de beste van Kenia. De spa voorziet in massage- en behandelingskamers. De beschikbare behandelingen zijn gezichtsverzorgende behandelingen en schoonheidsbehandelingen. De spa is uitgerust met een sauna en een spabad. Bezoekers aan deze spa kunnen hun ontspanningsbehandelingen afronden met een bezoek aan een café.

Dineren

Cafe Magreb - Een restaurant met ontbijt, lunch, diner en brunch.

Algemeen

  • Check-in vanaf: 11.00 uur
  • Check-out tot: 10.00 uur