Reisonderdelen in Madagaskar

Madagaskar is het op 3 na grootste eiland ter wereld, na Groenland, Nieuw Guinea en Borneo, en wordt ook wel het zesde continent genoemd. Madagaskar heeft enorm veel te bieden en kan het hele jaar door bezocht worden. Daarnaast heeft Madagaskar ook unieke flore en fauna, denk bijvoorbeeld aan de schattige Maki's die in Madagaskar te vinden zijn! 

Bekijk hieronder de reisonderdelen waar wij u mee kunnen helpen voor uw vakantie naar Madagaskar.
 

Rondreizen Madagaskar | Impala Tours

Rondreizen in Madagaskar

Madagaskar is een veelzijdige bestemming. Beleef tijdens de rondreizen het beste van alles wat Madagaskar te bieden heeft. Bekijk onze rondreizen.

Accommodatie Madagaskar | Princesse Bora Lodge & Spa Pool

Accommodaties in Madagaskar

Accommodaties op Madagaskar zijn een belangrijk onderdeel voor uw reis. Bekijk onze verschillende accommodaties per regio!

Excursies Madagaskar | Impala Tours

Excursies in Madagaskar

Excursies in Madagaskar zijn een goede toevoeging op uw rondreis door Madagaskar! Verrijk uw vakantie Madagaskar met een fietstocht of een bezoek aan een vulkaan!

Reisonderdelen in Madagaskar

 

Accommodaties

Het aanbod aan accommodatie op Madagaskar varieert van eenvoudige hotels en guesthouses tot comfortabele resorts aan de kust en lodges in de natuurparken. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Vanwege de slechte wegen en beperkte reismogelijkheden vergt een rondreis op Madagaskar een goede voorbereiding. Het beste is om even gratis en vrijblijvend een offerte te laten maken, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Huurauto’s

Madagaskar kunt u het beste niet zelf verkennen per huurauto. De infrastructuur is slecht - de wegen hebben gaten en zijn onvoldoende bewegwijzerd en vrijwel nooit verlicht. In Madagaskar wordt rechts gereden. Het wegennetwerk is eigenlijk sinds 1960 nauwelijks verder ontwikkeld. We adviseren u - indien u het land per auto wilt verkennen - om een lokale chauffeur te nemen. Benzine en diesel is doorgaans goedkoper dan in Nederland, maar houd er wel rekening mee dat naarmate u in meer afgelegen gebieden komt de brandstofprijzen hoger liggen.

Rondreizen, Individueel of in een groep

We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours. Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden.