Blue Margouillat Relais & Chateaux

Het 5*-hotel Blue Margouillat biedt dankzij zijn hogere ligging een uitstekend uitzicht op de Indische Oceaan. (ID: 132365)

Ligging

droomligging aan de westkust van La Réunion, in het hogergelegen deel van Saint-Leu. In dit kleine, idyllische paradijs vindt u de stemming die u nodig heeft om in alle rust van uw reis te genieten.

Accommodatie

Klein, persoonlijk design hotel met fraai panorama. Er heerst hier een bijzondere atmosfeer die ontstaat uit een mix van uitgelezen antiek en moderne kunst. Het restaurant biedt heerlijke, verfijnde maaltijden. Het zwembad en de prachtige ligplaatsen met zeezicht bieden de perfecte ontspanning.

Kamers

in een groot Creools huis zijn er 12 ruime kamers die elk zeezicht hebben. Elke kamer beschikt over een eigen terras of een balkon, luxe badkamers met verzorgingsproducten (bijv. haardroger), tv, telefoon, wifi, minibar en kluisje. Verder zijn er 2 suites die wat afgelegen zijn, met een oppervlakte van 130 m². Deze bevinden zich in het laagste gedeelte van de tuin en bestaan uit 2 kamers, een slaapkamer en een woonkamer. Beide suites hebben een veranda met open tropische tuin en een spa met ligstoelen. Hier bent u alleen met de oceaan.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: toeristenbelasting.