Bird Island Lodge

Op deze plek is de natuur baas en bent u slechts een bezoeker. Het is een thuishaven voor reuzenschildpadden en verschillende vogelsoorten. Geniet van een authentiek en onvergetelijk verblijf in dit privé-natuurreservaat. Kom volledig tot rust! (ID: 146974)

Ligging

30 min ten noorden van Mahé (vluchtverbinding elke vrijdag).

Accommodatie

Bird Island biedt de perfecte balans tussen natuur en een ecologisch hotel. Hier komt natuurbescherming en de groeiende populatie van de bonte stern en diverse schildpadsoorten op de eerste plaats. U kunt hier schildpadden spotten, snorkelen in het kristalheldere water, kajakken en aan educatieve wandelingen deelnemen. In het restaurant met bar en lounge geniet u van authentieke gerechten met verse producten.

Kamers

24 comfortabele bungalows te midden van een oude kokosnootplantage aan de westkust van het eiland met zicht op de natuur en de turkooizen zee. Elke bungalow beschikt over een slaapkamer met kingsize bed, twee sofa's (twee slaapplekken), een badkamer met douche (verwarmd op zonne-energie), ventilator, kluis, hoeklounge. Op de ruime veranda kunt u heerlijk vertoeven.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/volpension.
Exclusief: transfers, optionele activiteiten.
Kinderen: 1 kind onder 5 jaar gratis in de kamer van de ouders (voor kinderen jonger dan 2 jaar is de vlucht ook gratis).