Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Dit paradijselijke luxeresort is het enige resort op Silhouette Island, een natuurreservaat met een buitengewoon veelzijdige fauna en flora, tropisch regenwoud, bizarre granietformaties en een pittoresk dorp. (ID: 131838)

Ligging

het Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa ligt op het privé-eiland Silhouette Island, naast Mahé. De transfer is per helikopter (ca. 15 min.) of per boot (ca. 45 min.).

Accommodatie

Een trekpleister voor rust en ontspanning. Geen enkele andere gast zal u storen. ’s Morgens staat u op en kijkt u vanuit uw villa uit op de turkooizen oceaan, u geniet van uw ontbijt in de veranda, daarna gaat u zwemmen, en ’s middags gaat u sporten. Ofwel gaat u voor een massage naar de wellness. ’s Avonds geniet u van een romantische sunset cocktail en daarna eet u in een van de zes restaurants. Elke dag kan hier een perfecte vakantiedag zijn!

Kamers

111 uitstekende villa’s (min. 88 m²), elk luxueus ingericht en met balkon of terras. Het interieur is een mix van traditioneel design en moderne elementen met hoge plafonds en vensterdeuren.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: drankjes, overige maaltijden, activiteiten, persoonlijke uitgaven.
Kinderen: 1 kind onder 6 jaar gratis in de kamer van de ouders.