Denis Private Island

Een klein eilandje in de grote Indische Oceaan. Dit hotel wordt omgeven door zandstranden, palmbomen en een turkooizen lagune. Denis Island is een plek waar u kunt zwemmen en ontspannen, waar u schildpadden eieren kunt zien leggen, waar u heerlijk kunt luieren. Kortom, Denis Island is een vakantieparadijs, waar u een haast vergeten luxeproduct vindt: rust. Welkom! (ID: 67849)

Ligging

het resort ligt op het noordwestelijke puntje van het 150 ha grote eiland. U bereikt het in ongeveer 30 min. vliegen vanaf het zuidelijk gelegen Mahé.

Accommodatie

Het eiland is privé-eigendom en alleen de eigenaars en enkele personeelsleden wonen er. Wie naar hier komt, zoekt rust, ontspanning, en misschien één of andere watersport.

Het hoofdgebouw kent een open bouwwijze om de zeebries binnen te laten. Het heeft een reusachtig koepeldak en is georiënteerd naar het witte strand. U kunt op verschillende plekken zitten en de bar nodigt uit tot een babbel. Het open restaurant met showkeuken serveert lokale en internationale specialiteiten. De ingrediënten worden zo veel mogelijk op de boerderij van het eiland gekweekt of uit de omliggende wateren gevist.

Kamers

de 25 vrijstaande cottages en villa’s liggen verspreid in de tropische tuin en bieden veel privacy. Met een oppervlakte tussen 90 en 150 m² is er veel plaats. De inrichting herinnert aan het koloniale verleden van de Seychellen. Elke cottage en villa beschikt over terras, dagbed, buitendouche, fiets, en een comfortabel en luxueus interieur. Slechts twee faciliteiten ontbreken: internetverbinding en een tv.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, niet-gemotoriseerde sport- en wateractiviteiten.
Exclusief: drankjes, transfers, gemotoriseerde sport- en wateractiviteiten.
Kinderen: 1 kind onder 12 jaar gratis in de kamer van de ouders.