Jongomero

Perfect gelegen, luxueus camp voor individualisten. (ID: 58578)

Ligging

het camp ligt aan de seizoensgebonden Jongomero rivier in de ongerepte wildernis van het zuidelijke Ruaha National Park. U landt vanuit Dar es Salam en Nyerere National Park op de airstrip op slechts 5 min. rijden van het camp.

Accommodatie

Jongomero maakt indruk met zijn stijlvolle ontwerp en afgelegen locatie. Het restaurant met uitstekende keuken, de bar en de lounge liggen op een open houten terras met uitzicht op de meestal droge Jongomero rivier. Het rieten dak zorgt voor voldoende schaduw. Het zwembad ligt ook op een verhoogd platform. Tijdens de begeleide game drives komt u onder andere olifanten, buffels, nijlpaarden, leeuwen en wilde honden tegen. Bushwandelingen, nachtelijke game drives en fly-in campings in de bush zijn optioneel en boekt u vooraf.

Kamers

10 safaritenten op platformen gebouwd, met makutidak, badkamer en overdekte veranda. Observeer de voorbijtrekkende dieren op zoek naar water in de bush.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, gemeenschappelijke safari-activiteiten, entreegelden nationaal park, transfer naar airstrip, wasservice.
Exclusief: optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven, overige drankjes, fooien.
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar. Kinderen van 6-18 jaar krijgen korting in de kamer van de ouders. Kinderen vanaf 16 jaar welkom bij een wandelsafari.