Zambezi Sun

Dichter bij de watervallen kunt u niet overnachten! Het oostelijke uitzichtpunt ligt op steenworp afstand, een privétoegang geeft gratis en onbeperkte toegang.

Ligging

Op loopafstand van de Victoria watervallen, naast het Royal Livingstone Hotel. De luchthaven van Livingstone ligt op ca. 15 km.

Hotel

De architectuur van het hotel is gebaseerd op een oude ommuurde Afrikaanse stad. Het buffetrestaurant biedt een gevarieerde keuken. Voor een lunch kunt u ook terecht bij de pool grill. Gezinnen zullen genieten van de Kamp Kwena Club, waar de jongere gasten worden vermaakt. Bij het activity center kunt u excursies zoals rondvluchten, raften, safari–s etc. boeken. Het hotel ligt naast het zusterhotel Royal Livingstone, waarvan u de faciliteiten ook mag gebruiken, zoals een à-la-carterestaurant, een bar met rivierzicht en de spa.

Accommodatie

212 lichte en in warme aardtinten ingerichte kamers met privéterras of -balkon. Alle kamers beschikken over bad/douche/wc, airco, kluisje, telefoon, tv met radio en koffie/theefaciliteiten.