The Elephant Camp

Deze lodge is gelegen in een privéconcessie, grenzend aan de Masuwe rivier en het Zambezi ravijn. (ID: 35894)

Ligging

het stadscentrum van Victoria Falls en de watervallen liggen 10 km verderop. De afstand naar de luchthaven van Victoria Falls bedraagt ca. 15 km.

Accommodatie

Vanaf het terras bij het hoofdgebouw heeft u een spectaculair uitzicht over de nevel van de Victoria watervallen, maar ook op de waterdrinkplaats bij de accommodatie en het Zambezi ravijn, die Zimbabwe en Zambia scheidt. Het camp biedt dagelijks een gratis transfer aan naar de stad Victoria Falls. Hier kunt u de indrukwekkende watervallen bezoeken, een bezoek brengen aan de souvenirmarkt of aan het Batonka ravijn.

Kamers

er zijn 12 luxe tenten, elk met bad/douche/toilet en een buitendouche. Elke tent heeft een ventilator, airco, muskietennet, elektrisch licht, koffie/theefaciliteiten, minibar, kookgelegenheid en een privéveranda met een klein zwembad. Het zusterhotel The Elephant Camp West is geschikt voor gezinnen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, minibar, luchthaventransfers, bezoek Victoria Wildlife Trust en Victoria watervallen (exclusief entreegeld nationaal park), zonsondergang bij het Batoka ravijn, bezoek aan een plaatselijk dorp, lunch in het Lookout Cafe.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, overige drankjes.
Kinderen: vanaf 7 jaar zijn welkom.