Kariega Game Reserve

Kariega Game Reserve is een malariavrij natuurreservaat in de Eastern Cape, dat slechts op 15 minuten van de Indische Oceaan - ter hoogte van het badplaatsje Kenton-on-Sea - ligt. Het Kariega Game Reserve ligt hoog boven de spectaculaire Kariega River Valley, in het hart van de 1820 Settler Country. Naast de olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard, kunt u hier ook de Hippo, Hyena, Eland, Zebra, Giraffe, Gnoe zien.

Het Kariega Private Game Reserve strekt zich uit over 10 000 hectare en kan gemakkelijk via een geasfalteerde weg vanuit Port Elizabeth bereikt worden. Dit pittoreske game reserve ligt op minder dan 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Kenton-on-Sea. Vanwege het waterrijke en gevarieerde landschap kunnen in dit natuurpark ook veel vogelsoorten gespot worden.

In het Kariega Game Reserve liggen 3 luxe safari lodges. Naast safari’s worden ook diverse activiteiten aangeboden vanuit de lodges. Kinderen zijn van harte welkom bij Kariega.

Accommodaties in Kariega Game Reserve

Ukhozi Lodge | Impala Tours

Ukhozi Lodge

Uniek ontworpen stijlvolle lodge met een spectaculair uitzicht en prachtig zwembad. Kronkelende bushpaden verbinden 10 luxe suites, die elk volledige privacy bieden, adembenemende vergezichten en een eigen plunge pool.

Kariega River Lodge Pool | Impala Tours

River Lodge

River Lodge biedt een one of a kind experience. 10 ruime, smaakvol ingerichte suites stralen luxe, rust en kalmte uit. Vind een rustig plekje in één van de lounges, de bibliotheek, bij het zwembad of genieten van het uitzicht vanaf het prachtige terras.

Kariega Main Lodge | Impala Tours

Kariega Main Lodge

Lodge bestaande uit 24 ruime chalets met 1 à 4 slaapkamers. Geniet van traditionele maaltijden in het restaurant of boma, een drankje aan de bar, een duik in het zwembad en het uitzicht op de Kariega River vallei.