Tutwa Desert Lodge

Deze oase van rust en luxe ligt in het hart van de dorre Groene Kalahari tussen uitgestrekte vlaktes, woestijn en de machtige Orange River. Tijdens het wilde bloeiseizoen in augustus en september ontspruiten miljoenen kleine bloemen uit de anders zo droge grond van deze onherbergzame regio. (ID: 107876)

Ligging

in een 16.000 ha groot privéreservaat aan Orange River, na 30 km over een zandweg; 4x4 transfer voor de laatste 7 km. Ca. 70 km van de Augrabies watervallen en 2,5 u. rijden van Upington.

Accommodatie

De mooie rietgedekte lodge bestaat uit organische, gedempte kleuren en heeft hoge plafonds die de hitte van de verzengende Zuid-Afrikaanse zon perfect absorberen. Gasten hebben toegang tot een gezellige lounge met airco, met op kille dagen een warm vuur in de grote open haard. Op de bovenverdieping vind je een bibliotheek en enkele spelletjes. De maaltijden worden geserveerd in de lichte eetkamer, op het terras met uitzicht op de waterpoel of in de boma onder de fonkelende Afrikaanse sterren. Wifi is beschikbaar in de centrale ruimte. Tussen de activiteiten door vind je een rustig plekje bij het zwembad en heb je uitzicht op de grote waterpoel. 's Avonds kan je gezellig bijpraten rond de vuurplaats of aan de bar. Inbegrepen activiteiten: safari, kanovaren.

Kamers

9 moderne luxury en superior kamers, elk met een eigen, deels open badkamer, airco/verwarming, haardroger, minibar, muskietennet, kluisje, koffie/theefaciliteiten, wifi en een balkon of terras. De superior kamers zijn iets ruimer en bevinden zich op de bovenste verdieping.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, activiteiten, geselecteerde lokale dranken.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien.
Kinderen: welkom vanaf 14 jaar.