Riviercruises in Botswana

De riviercruises in Botswana zijn een unieke en zeer aantrekkelijke reismogelijkheid om over de Okavango, Chobe en Zambezi rivier te reizen. Dat betekent slechts 1 keer de koffer in- en uitpakken. Al tijdens het ontbijt kunt u genieten van de talrijke wilde dieren aan de rivieroever. Met sloepen kunt u kleine lagunes en rivierstromen ontdekken. Olifanten komen wel heel dichtbij als zij de rivier oversteken. Vissen op de tijgervissen is een spannende activiteit. Als de andere toeristen het park bij zonsondergang moeten verlaten, dan kunt u op de cruiseboot rustig genieten van uw ‘sundowner’ aan dek midden in het wildgebied. Met riviercruises kunt u Botswana op een geheel andere manier ontdekken!

Riviercruise op de Chobe en de Zambezi | Impala Tours

Riviercruise op de Chobe en de Zambezi

3 daagse riviersafari van/naar Kasane op de Chobe en Zambezi rivier. Van het ontbijt tot aan zonsondergang kunt u genieten van talrijke wilde dieren aan de oever en prachtige vergezichten.

Riviercruise op de Okavango | Impala Tours

Riviercruise op de Okavango

4 daagse riviercruise van/naar Maun op de Panhandle van de Okavango. Vanaf de huisboot "Kabbo" kunt u genieten van het indrukwekkende landschap en de vele vogelsoorten.