Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Met een milieu- en natuurvriendelijke filosofie trekt deze lodge vooral natuurliefhebbers aan die willen genieten van een persoonlijke service en een idyllische ligging in de beboste bergen in het achterland. Een must zijn de excursies naar de watervallen van het nabijgelegen Black River Gorges nationaal park. (ID: 131201)

Ligging

in het achterland van de zuidwestkust, aan de voet van de berg Piton Canot, op een hoogte van ca. 400 m en op 10 min. lopen van het dorpje Chamarel. Wij raden voor uw verblijf een huurauto aan.

Accommodatie

20 villa’s liggen verspreid over een weelderig, groen hoogdal en bieden veel privacy op dit 10 ha grote domein. Hout en warme kleuren creëren een aangename atmosfeer en zijn deel van het elegante en gezellige interieurconcept. Dit is een authentieke ervaring van natuurlijkheid en vrijheid.

Het open restaurant verwent u met zijn inheemse keuken. Verder is er een wellness en bovendien twee zwembaden.

Kamers

de 20 kamers hebben elk een individuele ligging, grootte en inrichting. Elke kamer voldoet aan de criteria van een 4*-hotel, behalve geen tv & airco.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension, gratis shuttle naar het strand (behalve op zon- en feestdagen).
Kinderen: welkom vanaf 8 jaar.
Special: Dagelijks (behalve op zon- en feestdagen) gratis shuttle naar het strand (om 10.30, 13.30 & 16.30 u.). Gratis fietsverhuur en yogales.