Seasense Boutique Hotel & Spa

Aan een van de mooiste stranden van het eiland biedt het Seasense Boutique Hotel een mix van eigentijds design en ontspannen luxe ambiance, met heldere kleuren en tropische houtsoorten die typisch zijn voor het eiland. Een paradijs voor een ontspannen vakantie onder palmbomen. (ID: 130534)

Ligging

rustig gelegen aan de oostkust van Mauritius, nabij Belle Mare. Het stadje Trou d’Eau ligt op ca. 3 km, de luchthaven op ca. 40 km en de hoofdstad Port Louis op ca. 50 km.

Accommodatie

Reeds wanneer u de lobby binnenkomt, merkt u als gast het opgewekte tropische levensgevoel dat hier gepaard gaat met luxe en exotisme. Het Seasense Boutique Hotel & Spa zal ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voldoen, of u hier gewoon op vakantie bent, op honeymoon komt, of hier een trouw op het paradijselijk strand plant. Drie restaurants met verse eilandkeuken, twee bars, een wellness en een omvangrijk sportaanbod wachten hier op u. Dit resort is voorbehouden voor volwassenen.

Kamers

de 63 kamers van het hotel zijn tussen 36 en 110 m² groot. Elke kamer heeft zeezicht, balkon of terras en is zeer comfortabel ingericht.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.