Long Beach

Aan de rand van het beroemde strand van Belle Mare aan de ongerepte oostkust van Mauritius ligt het schiereiland Long Beach. Dit heerlijke 5*-resort wordt omgeven door een dichtbegroeide tropische tuin. Het is uniek, modern, en is het ultieme toevluchtsoord voor wie een hoge standaard heeft en tegelijk wil ontspannen en actief zijn. Long Beach Mauritius biedt een uitstekende service en moderne luxe voor actieve stellen en gezinnen. Langs het schone strand en het turkooizen water voelt u hier de energie van een pure levensstijl. (ID: 130283)

Ligging

dit strandresort van Sun Resorts Hotel Group ligt aan de oostkust van Mauritius, op ca. 60 min. van de luchthaven. 3 mooie stranden omringen het hotel.

Accommodatie

Het hotel is gebouwd in moderne stijl. Veel open ruimtes creëren een open en luchtige sfeer. Het middelpunt is een piazza met aansluitend ruim zwembad. Er is ook een tweede zwembad, zodat volwassenen van de rust kunnen genieten. In elk van de vijf restaurants en twee bars vindt u iets unieks, want elk restaurant serveert zijn eigen soort eten en drinken, wat zorgt voor een allesbehalve ordinaire ervaring. Voor actievelingen is er een sportcenter met cybex en powerplate, evenals een rijk aanbod aan watersport en zelfs golf. In de spa van Cinq Mondes worden uw lichaam en geest weer in balans gebracht. Kies uit een heel gamma aan behandelingen voor de ultieme ´me time´.

Kamers

de 225 kamers hebben elk directe toegang tot het strand, de tuin, of het zwembad. Elke kamer heeft een eigen balkon of terras. Fijne en stijlvolle meubels, natuurlijke aardetinten, openheid en licht beklemtonen hoe ruim de binnenruimtes zijn. Er heerst een intieme en rustige sfeer. Kingsize bedden en een luxueuze uitrusting zorgen voor comfort.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: overige maaltijden, drankjes, betaalde activiteiten, persoonlijke uitgaven.
Kinderen: max. 1 kind tot 2 jaar gratis bij de ouders op de kamer.