Otentic Eco Tent Lodge

Deze lodge biedt onvervalste natuur en comfortabele tenten, gebouwd naar Afrikaans voorbeeld. Alles is ecologisch doordacht. Wie het andere Mauritius wil leren kennen, moet hier zeker een verblijf boeken. (ID: 130538)

Ligging

aan de oostkust van Mauritius, in het kleine dorp Deux Frères aan de oever van de Grande Rivière Sud-Est, de langste rivier van het eiland. De lodge ligt op ca. 30 min. van de luchthaven.

Accommodatie

Duurzaamheid is het motto van de Otentic Eco Lodge: alles is gebouwd uit hout en gerecycleerde materialen. Zonne-energie zorgt voor elektriciteit en waterverwarming. Alles is wat minder luxueus maar daardoor juist authentieker: de keuken van La Kaz Mané is gebaseerd op lokale straatrestaurants en serveert typisch creoolse maaltijden. U eet er aan eenvoudige houten tafels en in open lucht, met zicht op de rivier!

Voor activiteiten staan er mountainbikes en kajaks ter beschikking. Elke dag brengt de eigen shuttleboot gasten naar twee van de mooiste stranden van Mauritius, zodat u ook heerlijk kunt zwemmen.

Kamers

12 grote safaritenten (ca. 50 m²) en 2 chalets in rustieke stijl met veel gerecycleerd hout (badkamers uit oude huizen) bieden voldoende comfort.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: drankjes, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven. Lunch en diner kunt u ter plaatse boeken en betalen (ca. EUR 17 per maaltijd incl. frisdrank).