Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa

Dit resort ligt in een tropische tuin, tussen twee droomstranden aan de turkooizen Indische Oceaan, met Le Morne Brabant als spectaculaire achtergrond. Dit prachtige hotel is ideaal voor zowel actievelingen, gezinnen, golffanaten en honeymooners. Een paradijs voor alle zintuigen! (ID: 44466)

Ligging

aan de voet van de machtige berg Le Morne Brabant nemen de hotels Beachcomber Paradis & Dinarobin het westelijke deel van het Le Morne schiereiland in. De luchthaven ligt op ca. 55 km afstand.

Accommodatie

Het Beachcomber Paradis is beroemd op Mauritius. Het was een van de eerste hotels en neemt samen met zijn golfbaan en het aangrenzende Beachcomber Dinarobin het westelijke deel van het Le Morne schiereiland in. Zonder veel andere gasten tegen het lijf te lopen kunt u hier wandelen door tropische tuinen, onder palmbomen, langs verzorgde grasperken of langs het 3 km lange strand. Het resort is perfect voor actieve vakantiegangers: er is golf en heel wat watersport. Bovendien is er in dit 5*-hotel ook een spa, waar uw lichaam en ziel tot rust kunnen komen na een actieve dag. Gezinnen kunnen naar de Kids Club. Kindvriendelijk zijn ook de kleine baaien en het lange, brede strand van het buurhotel Dinarobin.

Beachcomber Paradis & Dinarobin hebben bovendien elk een gerenommeerd restaurant waar u culinair kunt genieten. Als gast kunt u trouwens genieten van alle voordelen van beide hotels.

Kamers

de 258 kamers liggen verdeeld over het domein en zijn zeer ruim (min. 50 m², suites min. 90 m² en villa’s min. 275 m²). Elke kamer heeft de faciliteiten van een 5*-hotel en beschikt over balkon of terras.