Maradiva Villas Resort & Spa

Het uitzicht op de baai van Tamarin en de zonsondergang aan de westkust is indrukwekkend. Niet voor niets behoort het resort tot de groep ´Leading Hotels of the World´. (ID: 130350)

Ligging

aan het zuidelijke einde van het strand van Flic en Flac. Stadscentrum op 4 km, Port Louis 35 km en de luchthaven 50 km.

Accommodatie

U vindt hier rust, ontspanning en genot. Daarvoor zorgen de 11 ha grote tropische tuinen, de bekroonde spa en de gastronomie. De chef van het restaurant is de zevende generatie van een koksfamilie en maakt heerlijke gerechten klaar. Er wacht u een aperitief in de Breakers Bar, een ongedwongen teppanyaki menu, een stijlvol diner in het Coast2Coast restaurant of maakt een culinaire reis door de Indische keuken. Geniet ervan! Ook sportieve gasten komen niets tekort: er is een uitgebreid watersportaanbod.

Kamers

de 65 villa’s (163-345 m²) zijn royaal ingericht en laten niets te wensen over. Elke villa heeft een ruim terras, open lounge, privézwembad en dagbed.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien.
Kinderen: max. 1 kind tot 12 jaar gratis op de kamer van de ouders (luxe villa) of 2 kinderen tot 12 jaar (exclusive villa).