Maradiva Villas Resort & Spa

Dit luxueuze resort begeestert zijn bezoekers met de service en de rustige weelde van zijn villa’s. De Maradiva Experience kan omschreven worden als exclusief, privé, intiem en discreet. De 5*-service wordt aangepast aan uw individuele wensen zodat u volop kunt genieten in deze oase van natuur en rust. Het uitzicht op de baai van Tamarin met al zijn blauwschakeringen is indrukwekkend, evenals de zonsondergang aan de westkust. Niet voor niets behoort het resort tot de groep ´Leading Hotels of the World´. Geniet hier van weergaloze service en elegantie! (ID: 130350)

Ligging

aan het zuidelijke einde van het strand van Flic en Flac. Stadscentrum op 4 km, Port Louis 35 km en de luchthaven 50 km.

Accommodatie

U vindt hier rust, ontspanning en genot. Daarvoor zorgen de 11 ha grote tropische tuinen en een bekroonde spa. Het design en de behandelingen van de spa zijn sterk beïnvloed door de Indische filosofie van reiniging en regeneratie.

De chef van het restaurant is de zevende generatie van een koksfamilie en maakt heerlijke gerechten klaar. In de Breakers Bar kunt u van uw aperitief genieten in een zachte sofa ofwel in een dagbed met blik op de berg Le Morne Brabant. U kunt ook teppanyaki eten, aangeboden door de beste Japanse koks van het eiland, ofwel een stijlvol diner in het Coast2Coast restaurant. Ten slotte is ook Indisch eten een optie – geniet van al deze culinaire mogelijkheden!

Ook sportieve gasten komen niks te kort. Er zijn heel wat opties voor watersport. Wat denkt u van diepzeehengelen? Of duiken? Of zwemmen met dolfijnen?

Kamers

de 65 villa’s (163-345 m²) zijn ruim en laten niets aan de wensen over. Elke villa heeft een ruim terras, open lounge, privé zwembad en dagbed. Een butlerservice is op aanvraag te boeken.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien.
Kinderen: max. 1 kind tot 12 jaar gratis op de kamer van de ouders (luxury villa) of 2 kinderen tot 12 jaar (exclusive villa).