Sugar Beach Golf & Spa Resort

Dit resort in koloniale plantagestijl verbindt de tropische omgeving met elegantie en modern comfort. Geniet tijdens zonsondergang van het panorama op zee. Ga wandelen op het zachte zand, ervaar culinaire lekkernijen en laat u verwennen in dit luxueuze toevluchtsoord voor gezinnen en stellen. (ID: 130252)

Ligging

het resort ligt aan een van de mooiste zandstranden van de westkust. Ca. 15-20 min. wandelen naar het stadje Flic en Flac en ca. 20 km naar Port Louis.

Accommodatie

Het Sugar Beach Resort is een van de mooiste resorts op Mauritius. Zijn weergaloze ligging in een tropische kokosnootplantage en het sneeuwwitte strand aan de lagune betovert elke bezoeker vanaf het eerste moment.

Wanneer u de foyer binnenkomt, voelt u de tropische lichtheid en het koloniale karakter, dat in de architectuur wordt weerspiegeld. In de uitgestrekte tuin ruikt u tropische geuren gemengd met zeelucht.

Voor een gezinsmaaltijd of een romantisch diner heeft u de keuze uit enkele restaurants: het hoofdrestaurant Tides is gespecialiseerd in zeevruchten en sushi en u ziet hier bovendien een prachtige zonsondergang. Er is ook Citronella’s Café, waar men authentieke Italiaanse gerechten klaarmaakt en waar u na de lunch of het diner kunt genieten van een lekkere koffie of een ander drankje.

Het resort beschikt ten slotte over een zwembadcomplex en heeft een omvangrijk sportaanbod.

Kamers

het Sugar Beach Golf & Spa biedt 258 elegante kamers, die verdeeld liggen over 16 villa’s en het koloniale herenhuis (´Manor House´).

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: drankjes, maaltijden, betaalde activiteiten, persoonlijke uitgaven.
Kinderen: 2 kinderen onder 11 jaar gratis in de kamer van de ouders.