Shanti Maurice Resort & Spa

Genesteld tussen de suikerrietplantages en de turkooizen wateren van de Indische Oceaan is het Shanti Maurice een feest voor alle zintuigen. Met exotische tuinen, ongerepte witte zandstranden, ruime suites en villa’s, een fantastische spa en restaurants met gerechten die u blijven verrassen, vindt u hier een plek waar dromen geen bedrog zijn. (ID: 33672)

Ligging

gelegen aan de rustige zuidelijke kust van Mauritius, direct aan het brede, witte zandstrand. Ingesloten in een prachtige tropische tuin van 15 ha vinden wellness-liefhebbers, koppels, gezinnen en honeymooners hier een toevluchtsoord met een discrete luxe ambiance. De luchthaven ligt op ongeveer 35 min.

Accommodatie

De spa is het hart van het resort. Met zijn bijna 7.000 m² biedt de Shanti Spa talrijke behandelingen in 25 ruimtes. Van de eenvoudige ontspanningsmassage tot meerdaagse programma’s en Ayurvedakuren. Prikkel uw zintuigen en ontspan uw lichaam en geest. Het culinaire concept ´Aquacasia´ combineert de authentieke keuken van de Indische Oceaan. Gerechten van de Comoren, Madagaskar, Mauritius, Seychellen, Sri Lanka en La Réunion worden aangeboden in de vier restaurants. Telkens met verse ingrediënten uit de oceaan, de kruiden- en groentetuin van het hotel en leveranciers uit de regio. Ontmoet ’s avonds de andere gasten in de Rum Shed, een lokale ontmoetingsplaats. Geniet met de voeten in het zand van een privédiner in de Fish Shack, waar de zeebranding de culinaire genotten begeleidt, of ontdek de geheimen van de authentieke keuken.

Kamers

61 ruime suites en villa’s (van 81 tot 800 m²), verdeeld in 5 categorieën. Elke kamer is smaakvol ingericht en uitgerust met badkamer, internettoegang, aparte kleedruimte, tv, een balkon of terras met uitzicht op de tuin of de zee. Alle villa’s hebben een privézwembad.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, fooien en activiteiten.
Kinderen: max. 1 kind van 0-11 jaar gratis bij de ouders op de kamer.