Highlights of Zimbabwe

7 dagen fly-in safari naar Hwange NP en Victoria Falls(ID: 110976)

Over de reis

Geniet op deze reis van drie buitengewone accommodaties. De Ilala Lodge ligt vlak bij de wereldberoemde Victoria Falls, terwijl de Nehimba Safari Lodge en Bomani Tented Lodge unieke dierenobservaties biedt. U ziet dagelijks talrijke kuddes langs de lodge passeren en geniet van de open landschappen rondom u. Laat u betoveren door het veelzijdige Zimbabwe!

In een oogopslag

  • 7 dagen fly-in safari
  • van/naar Victoria Falls
  • Victoria Falls & Hwange NP

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Victoria Falls.

Na aankomst op de luchthaven van Victoria Falls wordt u naar uw lodge aan de Victoriawatervallen gebracht. Geniet de rest van de dag in de prachtige tuin of kuier door het nabijgelegen stadscentrum.

Overnachting: 2 overnachtingen Ilala Lodge.

Dag 2: Victoria Falls (ontbijt).

Na een gezellig ontbijt kunt u aan een van de vele optionele activiteiten deelnemen, waaronder uiteraard een bezoek aan de Victoria Falls. Wandelen op het pad langs de brullende watervallen is een ervaring die nog lang blijft nazinderen. Door de opstijgende nevel van het naar beneden stortende water heeft zich een regenwoud kunnen vormen.

Dag 3: Victoria Falls - Hwange NP (volpension).

Vandaag gaat u naar uw lodge in het noordelijke deel van het Hwange NP. Nehimba Safari Lodge bevindt zich in een privéconcessie midden in het park en is een wild en ongerept dierenparadijs.

Overnachting: 2 overnachtingen Nehimba Safari Lodge.

Dag 4: Hwange NP (volpension).

Ga op safari en bewonder de dieren vanuit een open safarivoertuig. Tijdens een nachtsafari gaat u op zoek naar nachtactieve dieren zoals hyena’s, jakhalzen, stekelvarkens, luipaarden en leeuwen. Avontuurlijke actievelingen kunnen deelnemen aan begeleide wandelingen en leren zo meer bij over de wilde dieren en de omgeving.

Dag 5: Hwange NP (volpension).

’s Ochtends transfer naar de Dete Railway Station en rit met de Elephant Express richting zuiden. Bij aankomst wordt u opgewacht door een medewerker van de Bomani Tented Lodge. Dierenobservatie tijdens de transfer naar de lodge. In de late namiddag neemt u deel aan een eerste safari door het dierenrijk van Hwange NP.

Overnachting: 2 overnachtingen Bomani Tented Lodge.

Dag 6: Hwange NP (volpension).

U vertrekt vandaag vroeg op safari door het Hwange NP, gevolgd door een wandeling door het acaciabos rond het Ngamo dorp. Bijna alle Afrikaanse wildsoorten, ook groot wild en roofdieren, zijn thuis in het Hwange NP. Daarna keert u terug naar de Bomani Tented Lodge voor een lekkere brunch. Na de middag kunt u zich ontspannen voor u deelneemt aan de volgende safari, waar je bij de ondergaande zon hopelijk al enkele actieve nacht dieren kan spotten.

Dag 7: Hwange NP - Victoria Falls (ontbijt).

Transfer naar de Bomani airstrip en vlucht terug naar Victoria Falls. Hier eindigt uw avontuurlijke reis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

110976

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vermelde transfers en vluchten, overnachtingen, vermelde activiteiten en maaltijden, lokale drankjes, wasservice (geen ondergoed), entreegeld nationale parken.

Exclusief

  • internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, entreegelden Victoriawatervallen.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg. p.p. in een zachte reistas, inclusief fotoapparatuur en handbagage. Van 01.01.-30.04.2024 worden geen vluchten aangeboden tussen het Hwange NP en Victoria Falls. De vluchten worden dan vervangen door transfers per auto.