Beach Break

Direct aan het strand in luxe ontspannen! U zult zich meteen thuis voelen. Vast en zeker aan te raden voor een meerdaags verblijf. (ID: 23236)

Ligging

in de badplaats Cape St. Francis, vlakbij het zandstrand, ca. 100 km van Port Elizabeth.

Accommodatie

In het centrale gebouw vindt u twee restaurants, een bar, terras, shop, zwembad, speelhoek en spa. De kamers bevinden zich in 5 alleenstaande villa’s. Elke villa heeft 4 à 5 slaapkamers en een privétuin met zwembad en grill, evenals een gemeenschappelijke ruimte met lounge, gratis wifi, tv, open haard en keuken. Het ontbijt wordt voor u in uw villa klaargemaakt. Enkele villa’s hebben directe toegang tot de zee. Optionele activiteiten: kanaalcruise, boottocht op de rivier naar de Wildfarm River Break, calamaris tasting, walvisobservaties (mei-nov), er zijn verschillende wandelroutes langs de zee en in het achterland. Een bijzondere aanrader is Betty’s Tour met een bezoek aan de vuurtoren, de school Talhado Children’s Haven of het gemeenschapsproject Nomvulo’s Knitters, optionele met calamaris tasting.

Kamers

23 heldere, maritieme kamers, waarvan 13 met zeezicht en balkon. Elk met badkamer, haardroger, koffie/theefaciliteiten, tv, kluisje, airco/verwarming. De honeymoon suite heeft uitzicht op zee met een balkon en een lounge.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.
Kinderen: welkom vanaf 12 jaar, geen extra bed mogelijk.