Settlers Drift

Het camp biedt ultieme luxe en comfort in de ongerepte bush. Het uitzicht op de Bushman’s River vanaf het terras doet denken aan het jaar 1820 toen de kolonisten met hun wagens de rivier overstaken en voet zetten in deze afgelegen vallei. (ID: 81809)

Ligging

de lodge ligt redelijk afgelegen met een prachtig uitzicht op de Bushman’s rivier, bovenop een berg te midden van dichte begroeiing. Ca. 140 km van Port Elizabeth. Zelfs de aankomst is bijzonder: u wordt per boot over de rivier naar de lodge gebracht (13.00 uur). De laatste meters legt u bergopwaarts door de bush af met een safarivoertuig. Als u later aankomt, kunt u natuurlijk ook rechtstreeks met uw eigen huurauto naar de lodge rijden.

Accommodatie

Deze lodge is het absolute neusje van de zalm in het Kariega Game Reserve, zowel qua locatie, comfort als accommodatie. Hier wacht een moderne architectuur met veel glas en hout. In de ruime hoofdruimte is het moeilijk om een favoriete plekje te vinden, want van quasi overal heeft u een ongelooflijk uitzicht op het wildreservaat. Beneden tussen de struiken schittert de zon op de Bushman’s rivier. Liever in het restaurant, voor een van de talloze open haarden, in de bar, de lounge of op het zonneterras bij het zwembad? Of sluit u liever uw ogen in de spa om puur te ontspannen? ’s Avonds zit u gezellig rond de open haard met een glas uit de wijnkelder. Als het weer het toelaat, wordt het diner in de boma gerserveerd rond een knapperend vuur onder de Afrikaanse sterren. Inbegrepen activiteiten: game drive, bush walk, boottocht, kanoën.

Kamers

9 luxe safaritenten in moderne Afrikaanse stijl die moeilijk te overtreffen zijn op het gebied van comfort en ruimte. Het liefst blijft u hier de hele dag! De lichte badkamer heeft een binnen- en buitendouche en een vrijstaand bad. In de loungeruimte knettert ’s avonds de open haard. Er is ook een minibar, telefoon, haardroger, kluis, koffie-/theevoorzieningen, airco en plafondventilator. Uw privéterras bereikt u via de grote glazen pui, die een adembenemend uitzicht biedt over de bush.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, conservation fee.
Exclusief: niet vermelde activiteiten, overige drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven.
Kinderen: vanaf 11 jaar welkom, 11-17 jaar met korting in de kamer van de ouders.