Woodbury Tented Camp

Dit rustieke familiecamp geeft u een echt gevoel van de Afrikaanse bush. Het is een verborgen juweeltje van de Oostkaap in het malariavrije Amakhala Game Reserve. (ID: 109138)

Ligging

aan de rand van het overstromingsgebied van de Bushman rivier.

Accommodatie

Het leven in het omheinde kamp speelt zich af in de gezellige eet- en loungeruimte met rieten dak en groot terras met uitzicht over de Woodbury Plains. Hier observeert u vaak een verscheidenheid aan wild, waaronder zebra’s, giraffen, buffels en olifanten. Geniet tijdens de kille vaonden van de open haard in de lounge, de bar en gratis wifi. Vlakbij vindt u twee verhoogde zwembaden ter ontspanning en verkoeling tussen de game drives door. ’s Avonds komt u met de andere gasten samen in de boma rond een knisperend vuur om terug te blikken op de ervaringen van de dag. Inbegrepen activiteiten: Begeleide game drives. Optionele activiteiten: nachtelijke game drives, begeleide bush walks.

Kamers

de 10 safaritenten bevinden zich op verhoogde houten platforms die liefdevol geïntegreerd werden in de bush, de meeste met uitzicht op de vallei. Elke tent heeft een privébadkamer, koffie-/theevoorzieningen, haardroger, ventilator, kluisje en terras. De 2 familietenten bestaan elk uit 2 tenten, gedeelde badkamer en aansluitend terras.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, lokale drankjes, conservation fee.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige drankjes, fooien.
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar, tot 11 jaar met korting in de kamer van de ouders.