Camps Bay

Camps Bay is het Zuid-Afrikaanse equivalent van St.Tropez in Frankrijk. Het is de favoriete badplaats van Kaapstad en kan daarom behoorlijk druk zijn. Camps Bay heeft een prachtig breed strand, dat met palmbomen omzoomd is. Het strand in Camps Bay ligt echter wat minder beschut dan die van Clifton. Vanaf het strand heeft u een prachtig uitzicht op de bergen achter het plaatsje - Lion’s Head en de Twelve Apostles.

Langs de drukke boulevard vind u een aantal uitstekende restaurants. ’s Avonds is er vaak live muziek in de bars in het plaatsje, zonder dat het overdreven druk overkomt. Bij zonsondergang is het hier aangenaam flaneren terwijl u een ijsje weglikt of ‘lounchend’ op een terras met een sundowner.

De meeste bebouwing in Camps Bay ligt tegen de heuvels - u ziet hier soms kapitale villa’s. Ofschoon er in Camps Bay de laatste jaren een groot aantal dure hotels en appartementen complexen zijn bijgebouwd, is het prijsniveau hier gezien de hoge populariteit nog steeds wat hoger dan elders bij Kaapstad.

Camps Bay ligt op een kwartiertje rijden ten westen van het centrum van Kaapstad - tussen Clifton en Llandudno - en is te bereiken via de Victoria Road (langs de kust) of via Signal Hill Road (over de berg).

Accommodaties in Camps Bay

Camps Bay Resort | Impala Tours

Camps Bay Resort

Een selectie van 60 kamers, studio's, appartementen en cottages. Gelegen vlakbij het witte strand en de vele restaurants en cafe's van Camps Bay. Het complex heeft twee zwembaden en is een goede optie voor families en een langer verblijf.

Camps Bay Retreat | Impala Tours

Camps Bay Retreat

Een oase van rust met een prachtig uitzicht over de oceaan. Het hotel heeft 4 zwembaden en een tennisbaan. Waan uzelf in de pracht van de oude wereld tijdens een diner in het oorspronkelijke herenhuis of verwen uzelf in de spa.