Queen Victoria Hotel

Eersteklas boutique hotel dat een rustige en toch centrale ligging geniet. Er heerst een luxueuze atmosfeer. (ID: 94321)

Ligging

te voet, via enkele trappen bereikt u het V&A Waterfront in minder dan 5 min. De binnenstad ligt op ca. 2 km afstand en de luchthaven op ca. 25 km.

Accommodatie

Dit is een elegant hotel met modern design. U geniet van exclusieve maaltijden en een stijlvolle atmosfeer in het Dash restaurant en in de bar. Vanaf het terras heeft u een prachtig zicht op de Tafelberg. Kinderopvang en parking zijn mogelijk. Spa, fitnesscentrum en zwembad bevinden zich in het naburige zusterhotel Dock House.

Kamers

de 32 kamers en 3 suites, in klassiek-elegante stijl, zijn individueel ingericht. Vanuit de 15 deluxe kamers kijkt u uit op de binnentuin, de 17 premium kamers kijken uit op de haven en de Tafelberg. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer, kluisje, haardroger, telefoon, tv, koffie/theefaciliteiten en gratis wifi. De suites beschikken daarenboven over een lounge en een balkon met gedeeltelijk zicht op de binnentuin.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Kinderen: alle leeftijden welkom. 0-1 jaar gratis, geen extra bed mogelijk.