Tsitsikamma Lodge

Tsitsikamma National Park

Rustieke hutten voor iedere natuurliefhebber.

Ligging

In de Tsitsikamma bergen, 8 km oostelijk van de Storms River brug, nabij de N2 snelweg, ca. 18 km van het Tsitsikamma NP, tussen George en Port Elizabeth, beide op ca. 150 km.

Lodge

De Tsitsikamma Lodge ligt aan één van de mooiste gedeelten van de Tuinroute in een ruime tuin. Er is een groot zwembad met zonneterras, lounge met open haard, gemoedelijk restaurant, speelkamer, wellness centrum en parkeerplaats. Er zijn meerdere wandelpaden, waaronder de bekende ´Striptease River Trail´. Er zijn veel activiteiten mogelijk in de omgeving zoals wandelen, zwemmen in een bergbeek, mountainbiken en de Treetop Canopy Tour door de boomtoppen.

Accommodatie

32 gezellige blokhutten liggen verspreid in de tuin en hebben een spectaculair uitzicht op het bos of over de bergen. Alle hutten hebben een eigen badkamer met jacuzzi, veranda met barbecue, telefoon, satelliet-tv, minibar, gratis wifi en koffie/theefaciliteiten. Er zijn 22 ruime garden chalets voor max. 5 pers. en 4 kleinere gardenettes voor 2 pers. Daarnaast zijn er nog 3 luxury cabins voor max. 5 personen met een lounge, open haard, stereo en 2 badkamers. Tot slot zijn er nog 3 ruime honeymoon suites op palen met 2 etages, die een geweldig uitzicht op de bergen hebben, alsook een lounge, open haard en stereo-installatie.

Inclusief

Logies/ontbijt.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, optionele activiteiten en entreegelden Nationaal Park.