Tsitsikamma Village Inn

Unieke accommodatie, gebouwd in de stijl van een dorp. Geniet van de prachtige natuur. (ID: 131961)

Ligging

aan de Tuinroute in het rustige Storms River Village, omringd door het weelderige Tsitsikamma woud, ca. 4 km van Tsitsikamma NP, ca. 95 km van Knysna.

Accommodatie

Dit historische hotel werd rond 1946 gebouwd en biedt reizigers al heel lang een gezellige tussenstop. De verschillende gebouwen weerspiegelen de verschillende bouwstijlen van de Kaapkolonie rond 1800. Ze werden gegroepeerd rond een grote tuin. Geniet van heerlijke maaltijden, goede wijnen en lokale bieren van de tap in een van de drie restaurants van Tsitsikamma Village Inn - De Oude Martha Restaurant, Hunter’s Pub en Cafe Bacchus. Stap terug in de tijd naar Elvis en Marilyn Monroe bij Marilyn’s 60’s Diner, ingericht met oldtimers, historische foto’s, muziekinstrumenten en natuurlijk de onmisbare jukebox. Het lijkt wel een museum! Ook in de Hunter’s Pub keert u terug in de tijd. Het was oorspronkelijk een jachthuis, getuige de oude geweren en trofeeën, en op koele avonden zorgt een knapperend haardvuur voor warmte en gezelligheid. Bezoek de (huis)microbrouwerij en leer alles van het graan tot het afgewerkte bier. U geniet er uiteraard ook van de originele bieren: een must voor elke bierliefhebber! In de goed onderhouden tuin nodigt een groot zwembad uit tot ontspannen, en op de speeltuin kunnen de kinderen zich ten volle uitleven. Gratis wifi in het hele dorp.

Kamers

49 unieke en individueel ingerichte kamers en cottages, verspreid over de prachtige tuin. Tsitsikamma Village weerspiegelt de verschillende bouwstijlen van de vroegere Kaapkolonie. Elk met eigen badkamer, airco, verwarming, tv en koffie/theefaciliteiten. U vindt hier Victoriaanse, Gregoriaanse, Zwitserse houtbouw en zelfs een voormalige paardenstal en vissershuisje. Alle kamers hebben een privébadkamer, airvo, verwarming, tv en koffie-/theevoorzieningen. Voor gezinnen raden we de Village kamers met tussendeuren aan.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, overige maaltijden.
Kinderen: 0-11 jaar gratis in de kamer van de ouders.