Tawi Lodge

Ecologische luxe lodge aan de voet van de Kilimanjaro en op slechts een paar minuten afstand van het Amboseli National Park. (ID: 147011)

Ligging

gelegen in een privéreservaat aan de oostelijke ingang van het Amboseli National Park.

Accommodatie

De lodge bestaat uit een bar, restaurant, bibliotheek en massageruimte. Vanop het zonneterras aan het biologische zwembad kunt u olifanten observeren. Naast klassieke safaritochten kunt u ook deelnemen aan een wandelsafari met een Masai, nachtsafari, kamelentocht of bushpicknick.

 

Vanop het zwembadterras ziet u olifanten voorbijtrekken en uitrusten aan de waterpoel. Geniet van de rust in de bibliotheek en massageruimte, de heerlijke maaltijden in het restaurant en lekkere drankjes bij de bar of open haard. Mogelijke activiteiten: game drives (dag/nacht), wandelsafari’s met Masai, kameeltochten, sundowners en bushpicknicks.

Kamers

13 cottages, 1 voor gezinnen, en 2 suites. U verblijft onder acacia’s in de uitgestrekte savanne met zicht op de Kilimanjaro vanop de houten veranda en vanuit het bad of bed.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safariactiviteiten, entreegelden nationaal park, transfers naar airstrip, wasservice.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, premium drankjes.
Kinderen: 0-11 jaar 50% korting in de kamer van de ouders.