Nomad Beach Resort

Exclusief boutique hotel met een moderne sfeer. (ID: 35927)

Ligging

rustig, in ongerept bushland aan het strand. Ca. 35 km ten zuiden van Mombasa.

Accommodatie

Nomad Beach Resort is een verblijf waard vanwege zijn unieke ligging, elegant comfort en een hoog gevoel van privacy. Gasten kunnen genieten van een zwembad, twee bars en drie restaurants. Het geserveerde eten komt voornamelijk van de biologische boerderij van het hotel. De verse vis wordt door lokale vissers gevangen. Het resort biedt ook een watersportcentrum en duikschool. Naast yogalessen kunt u extra spa- en schoonheidsbehandelingen boeken.

Kamers

37 kamers combineren traditionele Swahili architectuur met Europese en moderne elementen. Elke kamer beschikt over een badkamer, haardroger, airco, kluisje, minibar, koffie-/theevoorzieningen, balkon of terras. Tv enkel beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimte van het hotel.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, fooien, activiteiten.
Kinderen: 0-2 jaar gratis, 3-11 jaar met sterke korting in de kamer van de ouders. Overnachting met 2 kinderen enkel in Family Suite. Kinderen in eigen kamer met korting. Tussen 25.12. en 05.01. 50% korting in de kamer van de ouders, maar geen korting in de kamer met slechts één ouder.