Epupa Camp

Nabij het natuurschouwspel van de Epupa watervallen met hun cascades. Epupa Camp biedt een paar ontspannende maar spannende dagen met persoonlijke service en uitstekende maaltijden in de afzondering van een weelderige rivierwildernis met anabomen, wilde vijgen, makhanipalmen en baobabs. (ID: 15358)

Ligging

In het noorden van Namibië, op de grens met Angola, ligt dit unieke kamp direct aan de Kunene rivier, niet ver van de Epupa watervallen,Ca. 180 km van Opuwo.

Accommodatie

Het leven speelt zich voornamelijk buiten af en het uitzicht op de natuur en de rivier is bijna alomtegenwoordig. Wie heeft er muren, deuren of ramen nodig als het uitzicht zo uniek is? In het centrale gedeelte bevindt zich het open restaurant, een rustieke openluchtbar - hier vind je ook WLAN, evenals een gezellige lounge en het zwembad met uitzicht op de rustig stromende rivier. De samenwerking met de Himba is dichtbij, je mag een ontmoeting met het natuurvolk niet missen. Via een avontuurlijke hangbrug bereik je het eigen eiland van het hotel. Een rustige plek waar je een wandeling kunt maken, kunt ontspannen op de schommel of naar de vogels kunt kijken. Optionele activiteiten: bezoek aan een Himba dorp, begeleide wandelingen, rondrit bij zonsondergang, rafting en boottocht.

Kamers

9 safaritenten op een stenen platform, elk met eigen badkamer, overdekt terras, kluisje en muskietennetten voor de ramen en deuren. Er is een familietent met 4 bedden beschikbaar.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien, transfers, optionele activiteiten en overige maaltijden.
Kinderen: zijn welkom. 0-3 jaar gratis. Max. 1 kind van 4-11 jaar met korting in de kamer van de ouders in een extra bed.