De Hoop Collection

Rust en ontspanning te midden van de ongerepte natuur. U vindt hier een afwisselend kustlandschap, fynbos vegetatie en ontelbaar veel antilopensoorten. (ID: 94499)

Ligging

het resort ligt in het 36.000 ha grote De Hoop Nature Reserve aan een lagune, nabij prachtige stranden. Tussen Kaapstad en Knysna, op ca. 140 km van Hermanus.

Accommodatie

In natuurlijk dorpskarakter gebouwd resort. De gebouwen zijn vormgegeven volgens verschillende typische bouwstijlen voor de streek en liggen rondom het oude Opstal herenhuis. Het herenhuis biedt een restaurant (gratis wifi), bar, excursiecenter, 2 zwembaden, speelhoek en een tennisbaan. Op het domein leven verschillende wilde diersoorten, walvissen spotten kan van aug-okt. Optionele activiteiten: begeleide wandeling gefocust op vogels of de oceaan, mountainbiken, boottochten, fietsen.

Kamers

in totaal zijn er 42 kamers en huizen. 7 gerenoveerde equipped cottages met 2 of 3 slaapkamers, 3 vlei cottages met 2 slaapkamers en zicht op de lagune. Elke kamer heeft een badkamer, haardroger, keuken, woon/eetkamer, grillplaats, eigen parkeerplaats en deels omheinde tuin. Er zijn ook 12 romantische suites met hotelkarakter.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, fooien, entreegelden nationale parken en activiteiten, toeslag natuurbescherming (ZAR 50 p.p.).
Kinderen: welkom. 2-12 jaar korting op de kamer van de ouders.
Special: Er is 1 gratis activiteit inbegrepen.