Royal Tree Lodge (MC)

De Royal Tree Lodge (voorheen Motsentsela Tree Lodge) is de beste verblijfsaccommodatie in Maun. De oude naam van de lodge ontleende haar naam aan de lokale naam voor de Birdplum Tree, te weten Motsentsela. Deze prachtige boom met wilde vruchten bedekt het grote terras van de lodge met schaduw waarin u in de namiddag kunt genieten van een heerlijk drankje.

Adres

Tsanokona Ward, Maun, Botswana

Ligging

Deze safari lodge ligt op een game farm van 200 hectare aan de rand van Maun (op 12km van het vliegveld van Maun). De lodge vormt de perfecte plek voor een tussenstop voor of na een meerdaagse tour in de Okavango Delta.

Accommodatie

De Motsentsela Lodge heeft twee nieuwe honeymoon chalets voorzien van rieten daken en met veel privacy. De chalets zijn smaakvol ingericht en uitermate comfortabel. Een groot verzonken bad binnen en een douche buiten met uitzicht op de bush zullen uw verblijf vervolmaken tot een onvergetelijke. Daarnaast kunt u verblijven in een van de zeven speciaal ontworpen en suite tenten. Deze tenten zijn gebouwd op een ieder op een dek van teakhout en gelegen onder een dak van inheemse bomen die op deze manier privacy verzekeren en het gevoel verhogen van afzondering in de Afrikaanse bush. Elke luxe tent heeft een groot tweepersoonsbed met daarboven een ventilator. Een prachtig vrijstaand bad vervolmaakt de luxe badkamer. Voor degene die dichter bij de natuur wil komen heeft elke tent een eigen buitendouche.

Faciliteiten

De Motsentsela Lodge heeft haar eigen zwembad met zonnebedden om te relaxen. Voor de meer avontuurlijk ingestelde gasten zijn er wandelroutes uitgezet om het grondgebied te verkennen op zoek naar de dieren. De wandelroutes variëren qua tijd van 30 minuten tot anderhalf uur, afhankelijk van uw eigen tempo en de ontmoetingen die u ongetwijfeld heeft met de dieren. De wandelroutes zijn goed te volgen en veilig om alleen of gezamenlijk te ontdekken.