Inner Delta

Het centrale deel van de Okavango Delta - tussen Moremi Game Reserve en de Okavango Panhandle - wordt ook wel de Inner Delta genoemd. Dit is het gebied met permanente waterwegen en het meest geschikte gebied voor mokoro tochten (de beste tijd is tussen juni en december). Het gebied is vanwege de vele wat diepere waterwegen minder bevolkt met wilde dieren, maar nijlpaarden, krokodillen, antilopen en vogels komen er veel voor.

Accommodaties in de Inner Delta

Camp Okavango | Impala Tours

Camp Okavango (MC+)

Dit permanent door water omgeven camp ligt op het eiland Nxaragha, in het hart van de delta. De moderne lodge werd in 2016 volledig renoveerd. U kunt hier een typische Okavango watersafari ervaring verwachten.

Camp Okuti | Impala Tours

Camp Okuti (MC+)

Camp Okuti bestaat uit vijf zeer ruime “Masasas” (oud stamwoord voor huis van riet), uniek in stijl en architectuur, met uitzicht op de Maunachira rivier. Bij game drives krijgt u gegarandeerd een plekje aan het raam! Zelfrijdende klanten in een 4WD zijn ook welkom.

Duba Plains Camp | Impala Tours

Duba Plains Camp (MC+)

Duba Plains ligt in een 30.000 ha groot beschermd wildgebied in het noordwesten van de Okavango Delta. 5 prachtige tenten roepen de klassieke Afrikaanse safaristijl van de jaren 1920 op. Duba Plains wordt ook wel de Garden of Eden genoemd.

Kanana Camp | Imapala Tours

Kanana Camp (MC+)

Gelegen in een privéconcessie aan de Xudum rivier in het zuidwesten van de Delta. Het camp biedt nachtsafari's en safari's in een mokoro (kano) met glazen bodem aan, heeft een sleep out deck en staat bekend om de grote variatie aan vogels.

Kwando Kwara Camp | Impala Tours

Kwando Kwara Camp (FC)

Kwara camp kijkt uit op een lagune in een privé concessie in de noordelijke Okavango Delta. De unieke locatie geeft toegang tot zowel permanente waterwegen als uitgestrekte droge landgebieden en staat garant voor geweldige wild observaties.

Nxabega Okavango Safari Camp | Impala Tours

Nxabega Okavango Safari Camp (FC)

Dit rustieke kamp staat bekend om zijn elegante tentenaccommodatie met een adembenemend uitzicht op de Delta. Elke tent beschikt over een privéveranda met een schaduwrijke zithoek en een onweerstaanbaar hangend ligbed.

Shinde Camp | Impala Tours

Shinde Camp (MC+)

Genesteld op een weelderig palmeiland in het hart van de noordelijke Okavango Delta, ligt dit intieme, klassieke kamp. Volledig gerenoveerd in 2020, heeft het unieke hoofdgebouw een "boomhutstijl" en een prachtig uitzicht over de Shinde lagune.

Xugana Island Lodge | Impala Tours

Xugana Island Lodge (FC)

Xugana Island Lodge heeft een bijzondere locatie, direct aan de Xugana lagune. Dankzij deze locatie heeft de lodge één van de mooiste uitzichten over de Delta. De 8 houten en rietgedekte chalets hebben ieder een eigen terras met uitzicht.