Nxabega Okavango Safari Camp (FC)

Adres

Okavango Delta (Inner Delta), Botswana

Ligging

Het Nxabega Okavango Safari Camp ligt in het zuidwestelijke deel van de Okavango Delta, aan de buitenkant van de zuidwestelijke grens van het Moremi Game Reserve. Vlucht vanaf Maun is ongeveer 25 minuten naar de Nxabega landingsbaan, en vanaf daar ongeveer 15 minuten rijden naar het safarikamp.

Accommodatie

Het Nxabega Okavango Safari Camp beschikt over 10 individuele safaritenten op houten platforms met een veranda. De tenten zijn voorzien van comfortabele bedden met muskietennetten, schrijftafel, fauteuil, garderobekast, ventilator, badkamer met wastafel, toilet en douche. Elektrische verlichting en kerosinelampen.

Faciliteiten

Het rietgedekte hoofdgebouw ligt op een platform met een eetkamer, salon, een bar en een winkeltje. Er is een panoramadek, zwembad en een kampvuur. De lodge biedt dag- en avondsafari’s in de wildrijke savannes. Kanoën, het maken van een boottocht en bush wandelingen zijn ook mogelijk. Het kamp is het hele jaar open.

Inclusief

Overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, ’flying-doctors’-verzekering, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief

Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, parkentreegelden en vluchten naar en tussen de kampen.