Duba Plains Camp (MC+)

In de omgeving van Duba Plains bevindt zich een van de hoogste concentraties aan leeuwenroedels en grote kuddes buffels. Tevens komt men hier regelmatig grote kuddes olifanten tegen, evenals vele antilopesoorten. Ook is dit gebied een paradijs voor vogelliefhebbers. U kunt kiezen uit een safari per open safarivoertuig (dagen avondsafari’s), mokoro tochten (beste tijd tussen mei en september, anders afhankelijk van de waterstand), vissen en wandelsafari’s.

Ligging

Duba Plains is een van de meest afgelegen camps in Botswana en ligt in een 30.000 ha groot beschermd wildgebied in het noordwestelijke deel van de Okavango Delta. Duba Plains is gebouwd op een eiland met grote ebbenhout- en vijgenbomen. Het eiland is gelegen in het midden van een vlakte, die normaal gesproken van mei tot oktober overstroomd is. Duba Plains is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar rust en een ongerepte unieke safaribelevenis.

Camp

Vanaf het hoofdgebouw heeft u een mooi uitzicht. Hier bevindt zich het restaurant, de lounge (met mogelijkheid om batterijen op te laden) en de bar. Het kleine zwembad zorgt voor verkoeling op warme dagen. De persoonlijke sfeer van dit unieke camp zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Accommodatie

Met slechts 6 tenten is het camp zeer klein en persoonlijk. De ruime tenten beschikken over een kleine bureau, douche, toilet, buitendouche en een houten terras met een schitterend uitzicht over de vlakte.

Inclusief

Volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed).

Exclusief

Overige drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.

Kinderen

Vanaf 6 jaar zijn welkom.

Opmerking

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.