Salt Lick Safari Lodge

Het camp ligt boven drinkplaatsen en biedt zo unieke dierenobservaties. (ID: 84150)

Ligging

de lodge ligt in Taita Hills Wildlife Sanctuary dat grenst aan Tsavo West National Park. De rit naar Mombasa duurt ca. 3 uur (ca. 200 km). Er is ook een dagelijkse trein van Nairobi (ca. 3 uur) of Mombasa (ca. 90 min.) naar Voi. Van daaruit volgt een transfer van ca. 45 min. naar de lodge.

Accommodatie

De architectonisch bijzondere Salt Lick Safari Lodge ligt in het meer dan 110 km² grote Taita Hills Wildlife Sanctuary. De lobby, het restaurant en het terras bieden een prachtig uitzicht en uitstekende panorama’s. De speciaal gebouwde tunnel en grote waterpoel zorgen voor uitstekende wildobservaties. Er zijn ook dag- en nacht game drives, wandelingen door het reservaat, excursies naar omliggende dorpen, lezingen over flora en fauna en een souvenirwinkel. Sluit uw avond af met een gezellig muziekoptreden.

Kamers

de 96 kamers bevinden zich in ronde huizen gebouwd op palen en met rieten daken. Elke kamer biedt een prachtig uitzicht, grote bedden, muskietennetten, een badkamer en een ventilator.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, Taita Hills conservancy fee.
Exclusief: safari-activiteiten, excursies, drankjes, persoonlijke uitgaven.
Kinderen: welkom vanaf 5 jaar. 5-11 jaar 50% korting in de kamer van de ouders. 2 kinderen in een aparte kamer krijgen 25% korting.
Special: Geen eenpersoonskamertoeslag van april tot juni.