Nambwa Tented Lodge

Authentieke Afrika ervaring aan Kwando River in het Bwabwata NP, bekend om zijn grote kuddes olifanten. Door de unieke ligging in het Bwabwata NP speelt het dierenleven zich direct voor u af. (ID: 131318)

Ligging

in het Bwabwata NP, 14 km zandpiste van de ingang (enkel 4x4, transfer tegen betaling mogelijk), 21 km van Kongola.

Accommodatie

De lodge is een unieke accommodatie in het NP. Centraal vindt u het grote terras, waar u dineert onder de sterrenhemel. Gezellige haard, elegante lounge, wifi in het hoofdgebouw. Optionele activiteiten, telkens inbegrepen vanaf 01.04.23: boottochten; bushwandelingen; safari’s; bezoek aan het Sijwa project, gericht op duurzaamheid, integratie van de lokale gemeenschap in het toerisme en behoud van hulpbronnen en cultuur.

Kamers

Op houten platformen van ca. 5 m hoogte bevinden zich 10 ruime en uitstekende safaritenten met eigen badkamer, kluisje, haardroger, terras, ventilator en muskietennet. Bewonder de olifanten van bovenaf, van op uw eigen terras.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension. Vanaf 01.04.23: volpension, activiteiten, geselecteerde lokale dranken, kost natuurbehoud.
Exclusief: overige maaltijden, activiteiten, fooien, kost natuurbehoud (NAD 130 p.p.p.d.) tot 31.03.23; entreegelden nationaal park (NAD 100 p.p.p.d.), 4x4 transfer van/naar entree.
Kinderen: max. 2 kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting in de kamer van de ouders, er zijn speciale kinderactiviteiten. Kids op safari: Tijdens Pasen 2023 is er een speciaal safariprogramma voor kinderen van 6-12 jaar met o.a. gamedrives, boottochten, kampvuren, een bezoek aan het Sijwa-project, een voettocht en een nacht onder de Afrikaanse sterrenhemel (verblijf van 07.04 - 10.04.23).