Nambwa Tented Lodge

Authentieke Afrika ervaring aan Kwando River in het Bwabwata NP, bekend om zijn grote kuddes olifanten. Door de unieke ligging in het Bwabwata NP speelt het dierenleven zich direct voor u af. (ID: 131318)

Ligging

in het Bwabwata NP, 14 km zandpiste van de ingang (enkel 4x4, transfer mogelijk tegen betaling), ca. 20 km van Kongola.

Accommodatie

Deze lodge is naast de zusterlodge de enige andere accommodatie in het nationaal park. Er wachten u hier dus enkele exclusieve safaritochten. Het hart van de lodge is het grote terras waar u geniet van de maaltijden, bereid met groenten uit de Sijwa tuinen. Er is een gezellige open haard, een elegante lounge met comfortabele zetels en wifi in de hoofdruimte. Soms wordt een game drive geannuleerd omdat u de actie vanuit de lodge nog beter en comfortabeler kunt observeren. De wandeling naar het diner duurt soms veel langer dan gepland omdat u onderweg iets interessant ziet gebeuren. Inbegrepen activiteiten: boottochten, bushwandelingen, game drives. Mis het bezoek aan het Sijwa Project niet, gericht op duurzaamheid, integratie van de lokale gemeenschap in het toerisme en behoud van hulpbronnen en cultuur.

Kamers

via houten loopbruggen bereikt u uw tijdelijke onderkomen op houten platformen van ca. 5 m hoogte. De 10 ruime en prachtige safaritenten zijn smaakvol ingericht in natuurlijke kleuren. Elke tent heeft een ruime zitkamer, een open, moderne en lichte badkamer, een kluisje, haardroger, ventilator, muskietennet en een groot terras met fantastisch uitzicht op de oevers van de Kwando rivier.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, activiteiten, geselecteerde lokale dranken, kost natuurbehoud.
Exclusief: entreegelden nationaal park (NAD 100 p.p.p.d.), 4x4 transfer van/naar entree.
Kinderen: max. 2 kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting in de kamer van de ouders, er zijn speciale kinderactiviteiten. Gezinnen met kinderen 0-11 jaar moeten een eigen safarivoertuig/boot reserveren.