Cascade Country Manor Hotel & Spa

Ooit een koninklijke verblijfplaats, nu een klein juweeltje, dat met hart en ziel wordt uitgebaat door een familie. (ID: 124652)

Ligging

ca. 10 min. buiten Paarl, gelegen op een 23 ha grote olijfboerderij, aan de voet van de Klein Drakenstein bergen. De luchthaven van Kaapstad ligt op ca. 40 min. rijden.

Accommodatie

In het mediterrane hoofdgebouw is er een restaurant met groot overdekt terras, dat een heerlijk uitzicht biedt, alsook een lounge en een open haard. Gratis wifi. In de uitgestrekte tuin vindt u een zwembad, kinderbad, en een kleine speelhoek. Door het domein stroomt een kleine beek en via bewegwijzerde paden kunt u een leuke waterval bereiken. Optionele activiteiten: gegidste wandelingen, gratis mountainbike verhuur, spa, zeilen en olijvendegustatie.

Kamers

20 individueel en luxueus ingerichte kamers, elk met eigen moderne badkamer, airco, telefoon, tv, minibar, kluisje, gratis wifi, koffie/theefaciliteiten, haardroger, balkon of terras. De 5 deluxe kamers zijn ruimer en beschikken bovendien over een lounge en een dubbele badkuip. Er is ook een honeymoon suite.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, activiteiten, fooien.
Kinderen: alle leeftijden welkom. Kinderen van 0-3 jaar gratis in de kamer van de ouders, 4-14 jaar met korting.