Mashatu Game Reserve

Het Mashatu GR strekt zich uit over een oppervlakte van ca. 29.000 ha en ligt in het Northern Tuli GR ten zuidoosten van Botswana. Mashatu betekent ´Land of Giants´, omdat het reservaat o.a. bekend staat om zijn grote olifantenpopulatie, maar ook om zijn roofdieren. Het is een paradijs voor fotografen. (ID: 97496)

Ligging

in het noorden van het Mashatu GR liggen 3 accommodaties: het Mashatu Tented Camp, de luxueuze Mashatu Lodge en het gloednieuwe, ecologische luxury camp Mshatu Euphorbia Villas. Ze zijn telkens enkel met de auto te bereiken vanuit Zuid-Afrika. Aan Pont Drift laat u uw huurwagen achter en wordt u per open safarivoertuig naar uw lodge of camp gebracht.

Accommodatie

Het Mashatu Tented Camp, de Mashatu Main Lodge en de Mashatu Tuli Safari Lodge beschikken elk over een hoofdgebouw met lounge, bar, boma met buitenhaard en een klein zwembad. De Euphoria villa’s weerspiegelen exclusiviteit en duurzaamheid. Inbegrepen activiteiten: safari’s. Optionele activiteiten: bushwandelingen en foto-excursies met rangers.

Kamers

Mashatu Tented Camp heeft 8 ruime safaritenten op houten platform met een tweepersoonsbed, muskietennet, veranda, elektrisch licht en een open badkamer met douche en toilet. De Main Lodge heeft 14 luxe kamers, de Tuli Safari Lodge beschikt over 8 luxe tenten. Die zijn elk uitgerust met een tweepersoonsbed, muskietennet, veranda, elektrisch licht en een badkamer met douche en toilet. De 8 Euphoria villa’s worden voorzien van zonne-energie en hebben een tweepersoonsbed, muskietennet, veranda met privé plunge pool en een open badkamer met toilet en douche in het binnen- en buitenbereik.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, entreegelden nationaal park, transfer van/naar Pont Drift Border Post.
Exclusief: fooien, drankjes (behalve Euphorbia), transfers en persoonlijke uitgaven.
Kinderen: welkom in de Mashatu Main Lodge en Mashatu Tuli Safari Lodge. Vanaf 12 jaar welkom in de Mashatu Tented Camp en vanaf 16 jaar in de Euphorbia villa’s.