Mashatu Game Reserve

Het Mashatu GR strekt zich uit over een oppervlakte van ca. 29.000 ha en ligt in het Northern Tuli GR ten oosten van Botswana. Mashatu betekent ´Land of Giants´, omdat het reservaat o.a. bekend staat om zijn grote olifantenpopulatie, maar ook om zijn roofdieren. Het is een paradijs voor fotografen. (ID: 97496)

Ligging

in het noorden van het Mashatu GR liggen 3 accommodaties: het Mashatu Tented Camp, de luxueuze Mashatu Lodge en het gloednieuwe, ecologische luxury camp Mshatu Euphorbia Villas. Ze zijn telkens enkel met de auto te bereiken vanuit Zuid-Afrika. Aan Pont Drift laat u uw huurwagen achter en wordt u per open safarivoertuig naar uw lodge of camp gebracht.

Accommodatie

Hoofdgebouw met lounge, bar, boma met buitenhaard en een klein zwembad. Aangeboden activiteiten: safari’s overdag en ’s nachts, bushwandelingen (USD 60 p.p., ter plaatse te betalen), foto-excursies (USD 85 p.p., ter plaatse te betalen) - telkens met rangers.

Kamers

8 ruime safaritenten op houten platform beschikken over een tweepersoonsbed, muskietennet, veranda, elektrisch licht en een open badkamer met douche en toilet. De main lodge heeft 14 luxury kamers. Die zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, muskietennet, veranda, elektrisch licht en een aangesloten badkamer met douche en toilet.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, entreegelden nationaal park, transfer van/naar Pont Drift Border Post.
Exclusief: fooien, transfers, buitenlands gedistilleerde drankjes en persoonlijke uitgaven.
Kinderen: welkom vanaf 8 jaar.