Treetops Lodge (MC)

Het hotel kijkt uit op een drinkplaats en laat u de Afrikaanse dierenwereld van het Aberdare NP op indringende manier verkennen.

De Treetops Lodge ligt op het pad van een oude olifanten trekroute tussen de Aberdare Mountains en Mount Kenya National Park. De lodge ligt bij een drinkplaats en zoutpan waar olifanten komen zout likken. Vanuit de lounges en vanaf de vier dekken kunt u ondermeer olifanten, buffels en neushoorns zien. Ook vanuit de "photographic hides" op de begane grond kunt u close-ups maken van de wilde dieren bij de drinkplaats.

De Treetops Lodge ligt op ongeveer 180 kilometer van Nairobi, in het Aberdare Nationaal Park, en ligt 17 km van de Outspan Nyeri, waar de gasten hun verblijf in de Treetops beginnen en eindigen.

Lodge

Het nieuw ingericht restaurant biedt door zijn zithoeken een zekere privésfeer en is uitgerust met een kookhoek, saladebar en ontbijtbuffet. De lounge bevindt zich in de bar en nodigt uit om iets te drinken tijdens de dierenobservaties. Daarvoor is er een uitzichtplatform en voor de professionals een schuilplaats om fraaie foto’s te maken. U kunt verschillende safari’s maken, alsook wandelsafari’s door het reservaat.

Accommodatie

De 33 standaard kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en een groot venster waardoor u het wild kunt zien. De 3 ruime suites met ligbad en uitgebreide zithoek bieden met hun grote vensters een nog beter uitzicht op de dieren die naar de drinkplaats komen. Op de begane grond ligt een standaard kamer die geschikt is voor rolstoelgebruikers.

Inclusief

Volpension.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten & entreegelden nationaal park.

Kinderen

Welkom vanaf 6 jaar. Kinderen van 5-11 jaar 50% korting in de kamer van de ouders.

Opmerking

Afwijkende annuleringsvoorwaarden, meer informatie op aanvraag beschikbaar.