Goche Ganas

Het privé natuurreservaat Goche Ganas ligt op zo’n 30 km ten zuiden van Windhoek in een heuvelachtig gebied, begroeid met bush waar veel wilde dieren leven. Het gebied biedt een aangenaam verblijf voor hen die nabij Windhoek, maar buiten de drukte van de stad willen verblijven.

In het natuurreservaat ligt een luxe lodge, die bovenop een heuvel is gebouwd, met uitzicht over het reservaat. Elke morgen en late middag kunt u op game drive in de omgeving van de lodge. De gekwalificeerde gids vertelt u alles over de flora, fauna en bijzondere vogelsoorten. Een kleine opsomming wat u onderweg allemaal kunt tegenkomen: steenbok, duiker, klipspringer, hartebeest, wildebeest, eland, Burchell’s zebra, springbok, oryx, kudu, giraffe, waterbuck, wild zwijn, Hartmann’s bergzebra, witte neushoorn, cheetah, luipaard, caracal... en nog veel meer...

Goche Ganas staat bekend om z’n uitstekende restaurant en welness programma, dat in het weekend ook veel lokale mensen als klant trekt. Uiteraard kunt u er ook heerlijk relaxen, wandelen, maar er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een excursie per jeep naar de Stone Age Caverns, game walks en game drives in de omgeving (uiteraard onder begeleiding van een ervaren gids).

Accommodaties in Goche Ganas

GocheGanas | Impala Tours

GocheGanas

Superior Lodge

30 km vanaf Windhoek, gelegen op een heuvel met uitzicht op een spectaculair landschap, biedt GocheGanas een unieke combinatie van natuur, dieren en wellness. De luxe lodge heeft 15 vrijstaande, rietgedekte en elegante chalets.