The Elegant Guesthouse

De architectonische en decoratieve accenten van het elegante gastenverblijf zijn gericht uw comfort. Dit unieke huis straalt zijn eigen Namibische chic uit. (ID: 119169)

Ligging

in het woonkwartier van Klein-Windhoek, op slechts enkele minuten van Joe’s Beerhouse. Ca. 45 km van de internationale luchthaven.

Accommodatie

Het ruime en moderne verblijf biedt een open ontwerp in een lichte, luchtige sfeer. Begin uw dag in de gezellige ontbijtruimte of op het terras met een lekker ontbijt en vers brood. In de lounge onstpant u bij de honesty bar en voor de open haard. De ruime, groene binnenplaats biedt verschillende gezellige zitplekjes om rustig bij te praten. Na een bewogen dag in Windhoek zorgt het zwembad voor de perfecte verkoeling. Uw auto parkeert u veilig op het terrein.

Kamers

de 17 kamers zijn licht en stijlvol ingericht en hebben een opvallend moderne, edgy uitstraling. Elke kamer heeft een privébadkamer, airco/verwarming, tv, gratis wifi en kluisje. U heeft toegang tot de binnenplaats via een grote glazen deur. Er zijn ook kamers met tussendeuren voor gezinnen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, activiteiten, fooien en overige maaltijden.
Kinderen: 0-2 jaar gratis, 3-11 jaar met korting in de kamer van de ouders.