Namushasha River Lodge

Volg de roep der wildernis naar subtropisch Namibië. Met olifanten, nijlpaarden, talloze vogelsoorten, waterlelies en Afrikaanse bush biedt een bezoek aan Namushasha een verrijkende natuurervaring. (ID: 68314)

Ligging

aan de Kwando rivier, in het oosten van de Zambezi Regio aan de C49, Kongola ca. 24 km, de perfecte tussenstop naar de Victoria Watervallen.

Accommodatie

Je verblijf bij Namushasha begint bij een indrukwekkende entree in Afrikaanse stijl met een houten kroonluchter en grote gebeeldhouwde dieren. De eetzaal met zijn hoge rieten dak is aan de zijkanten open naar de rivier en biedt een luchtige sfeer en een geweldig uitzicht. Het diner wordt geserveerd op het terras aan de voorkant, als het weer het toelaat, en nog dichter bij de rivier is het uitkijkterras met vrij uitzicht op het water en de tegenoverliggende oever. Hier, of in de bar, kun je elkaar ontmoeten na een dag vol belevenissen om ideeën uit te wisselen. Het zwembad ligt in de tuin en biedt ook een schaduwrijke plek tijdens de lunch. Er is gratis wifi beschikbaar in de hoofdruimte. Optionele activiteiten: (boot)safari’s, hengelen.

Kamers

De 25 vrijstaande, rustieke chalets zijn ruim en hebben allemaal een eigen badkamer; ze hebben ook muskietennet, kluisjes, airco/verwarming, haardroger en terras, enkele met rivierzicht. Voor gezinnen zijn er verbonden kamers en twee familiekamers met 4 bedden.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/onbijt.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige drankjes en maaltijden, fooien.
Kinderen: zijn welkom. 0-5 jaar gratis in de familiekamers. Max. 2 kinderen van 6-13 in een familiekamer met korting.