Wellworth Lake Manyara Kilimamoja Lodge

Aan de rand van de Oost-Afrikaanse slenk, met adembenemend uitzicht op Lake Manyara, Mount Meru en op heldere dagen zelfs de Kilimanjaro. (ID: 137021)

Ligging

de lodge ligt op ca. 10 km van Lake Manyara NP. De dichtstbijzijnde airstrip ligt op ca. 7 km en Arusha op ca. 110 km.

Accommodatie

Het hoofdgebouw van de luxe lodge ligt in een ongerepte en weelderige tuin vol inheemse planten en met ca. 130 vogelsoorten. Naast een lounge vindt u er ook een restaurant, bar, spa, bibliotheek, boetiek, tv-kamer en biljartkamer. Daarnaast biedt de lodge ook een ruim en verfrissend zwembad, een fitnessruimte en een kinderspeelkamer. Tot de activiteiten behoren excursies naar lokale dorpen, taalcursus Swahili, nachtelijke game drives in Lake Manyara NP en sundowners.

Kamers

50 smaakvol ingerichte suites (ca. 50 m²) met panoramisch uitzicht op de sublieme omgeving. Elke suite beschikt over een badkamer met binnen- en buitendouche en bad met uitzicht, airco, ventilator, open haard, minibar, kluis, koffie-/theevoorzieningen en een balkon.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten en entreegelden nationaal park.
Kinderen: 0-5 jaar gratis in de kamer van de ouders. 6-16 jaar 20% korting in de kamer van de ouders en 20% in een eigen kamer (min. 2 kinderen).
Special: Combineert u tijdens uw reis minstens 2 camps of lodges uit de Wellworth Collection (zie p. 37, 39 en 41)? Dan ontvangt u vanaf 4 nachten 7,5%, vanaf 6 nachten 10%, vanaf 8 nachten 12,5% en vanaf 10 nachten 15% korting.