Wellworth Lake Manyara Kilimamoja Lodge

Aan de rand van de Oost-Afrikaanse slenk, met adembenemend uitzicht op Lake Manyara, Mount Meru en op heldere dagen zelfs de Kilimanjaro. (ID: 137021)

Ligging

110 km van Aruhsa en 10 km van Lake Manyara NP.

Accommodatie

In een ongerepte en weelderige tuin vol inheemse planten. Er leven hier meer dan 130 vogelsoorten. Er is een lounge, restaurant, spa, boutique, tv-kamer, groot zwembad, biljartkamer, internetcafé en speelkamer voor kinderen. Aangeboden activiteiten: excursies naar inheemse dorpen, taalcursus Swahili, nachtsafari’s in Lake Manyara NP, sundowner-ritten en meer.

Kamers

50 suites (50 m²) met panoramazicht op de omgeving. Tot de faciliteiten behoren binnen- en buitendouche, ligbad met uitzicht, airco, open haard, wifi, minibar, kluisje en privébalkon.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten en entreegelden nationaal park.
Kinderen: 0-5 jaar gratis in de kamer van de ouders. 6-16 jaar 40% korting in de kamer van de ouders en 20% in een eigen kamer (min. 2 kinderen).
Special: Combineert u tijdens uw reis minstens 2 camps of lodges uit de Wellworth Collection (zie p. 37, 39 en 41)? Dan ontvangt u vanaf 4 nachten 7,5%, vanaf 6 nachten 10%, vanaf 8 nachten 12,5% en vanaf 10 nachten 15% korting.