Mohlabetsi Safari Lodge

In deze lodge wordt u hartelijk ontvangen en ervaart u de natuur van dichtbij. De lodge is niet omheind en dat zorgt ervoor dat de wilde dieren op bezoek kunnen komen, met name op hun weg naar de drinkplaats bij het camp. Service staat hier hoog in het vaandel! (ID: 150)

Ligging

gelegen in het Balule wildreservaat, grenzend aan het Krugerpark. Het is ook een prima basis om de Panoramaroute te bezichtigen. Ca. 6 u. rijden vanaf Johannesburg. De dichtstbijzijnde ingang naar het Krugerpark zijn de Orpen en Phalaborwa Gate op ca. 80 km.

Accommodatie

In de hoofdruimte vindt u een uitnodigende lounge ingericht met interessant houtwerk dat het rijke culturele erfgoed van de regio weerspiegelt. U kunt er onder andere handgemaakte sieraden en decoratieve voorwerpen bewonderen en uiteraard ook kopen. Het bargedeelte heeft een open design. Tijdens uw verblijf dwaalt u onwillekeurig af naar de bush op zoek naar een eventuele olifant bij de drinkplaats. Verfrissing vindt u in de ligstoelen aan het zwembad. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer, de lunch onder de schaduwrijke bomen in de tuin. ’s Avonds komen gasten samen in de boma rond het vuur voor een diner in open lucht. Een van de handelsmerken van Mohlabetsi is het uitzonderlijke eten en de sfeer van de lodge. Elke maaltijd is een genot en er heerst altijd een warme en uitnodigende sfeer. In de hangmatten in de tuin komt u tussen de game drives door volledig tot rust. Inbegrepen activiteiten: game drives en bush wandelingen. Optioneel kunt u zichzelf trakteren op een massage in uw eigen rondavel.

Kamers

de lodge heeft 6 prachtige rietgedekte rondavels ingericht in Afrikaans-etnische stijl. Ze staan elk onder schaduwrijke bomen en bieden een privébadkamer met buitendouche, haardroger, kluisje, gratis wifi, airco en ventilator. Er zijn ook 2 familie cottages voor max. 6 personen, bestaande uit 2 rondavels met tussendeuren. De luxe suite is ruim, modern en klassiek Afrikaans en biedt een binnendouche, minibar, lounge en een privézwembad waar u heerlijk kunt ontspannen. Geniet van de Afrikaanse zon!

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, extra’s in de suite (koppelmassage, 1 fles champagne en privémaaltijden).
Exclusief: entreegelden nationaal park (ZAR 250 p.p. & ZAR 100 per wagen).
Kinderen: onder 12 jaar bij de ouders op de kamer met 50% korting. Rondavels met een verbindingsdeur zijn ook beschikbaar voor gezinnen. Als er maar één kind in verblijft, krijgt het kind 50% korting op de eenpersoonskamerprijs.