Mohlabetsi Safari Lodge

In deze lodge wordt u hartelijk ontvangen en ervaart u de natuur van dichtbij. De lodge is niet omheind en dat zorgt ervoor dat de wilde dieren op bezoek kunnen komen, met name op hun weg naar de drinkplaats bij het camp. Service staat hier hoog in het vaandel! (ID: 150)

Ligging

gelegen in het Balule wildreservaat, grenzend aan het Krugerpark. Het is ook een prima basis om de Panoramaroute te bezichtigen. Ca. 6 u. rijden vanaf Johannesburg. De dichtstbijzijnde ingang naar het Krugerpark zijn de Orpen en Phalaborwa Gate op ca. 80 km.

Accommodatie

Mohlabetsi heeft een restaurant, bar, lounge met gratis wifi en een kleine souvenirshop. Er is ook een zwembad met ligbedden en een boma, waar ’s avonds onder de sterren gegeten kan worden. Inbegrepen activiteiten: safari’s en bushwandelingen.

Kamers

de 6 rietgedekte rondavels zijn gebouwd in Afrikaanse stijl en liggen onder schaduwrijke bomen. Ze beschikken over een badkamer met buitendouche, ventilator, airco, haardroger, kluisje en gratis wifi. Er zijn ook 2 familie cottages (max. 6 pers.) die bestaan uit 2 rondavels met een verbindingsdeur. De nieuwe suite heeft een ruime, moderne en klassiek Afrikaanse inrichting. Ze beschikt bovendien over enkele extra’s: binnendouche, minibar, lounge en private plunge pool.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, extra’s in de suite (koppelmassage, 1 fles champagne en privémaaltijden).
Exclusief: entreegelden nationaal park (ZAR 250 p.p. & ZAR 100 per wagen).
Kinderen: onder 12 jaar bij de ouders op de kamer met 50% korting. Rondavels met een verbindingsdeur zijn ook beschikbaar voor gezinnen. Als er maar één kind in verblijft, krijgt het kind 50% korting op de eenpersoonskamerprijs.