Garonga Safari Camp

Het Garonga Safari Camp in het Makalali Reserve in de provincie Limpopo is zeker een van de meest romantische kampen in Zuid-Afrika. (ID: 42938)

Ligging

in het 22.000 ha groot Makalali Private GR. Hoedspruit of Phalaborwa Airport op ca. 1,5 u. rijafstand, deels over een hobbelige baan. Slechts 5 minuten van Garonga. Ca. 3 u. naar Nelspruit en ca. 6 u. naar Johannesburg.

Accommodatie

Dit camp is een parel onder de safari-accommodaties en wordt door de eigenaar zelf gerund. Er staat u absolute rust te wachten, privacy en de grootst mogelijke luxe, ver weg van de beschaving. Het wildreservaat is Afrika op zijn best, want het struikgewas is nog lekker wild. Een vriendelijke service en uitstekend eten dragen bij aan een heerlijk verblijf. In het hoofdgebouw is er gratis wifi, een eetkamer, grote open lounge met een honesty bar, terras met buitenhaard, shop, wijnkelder, een zwembad en een boma. Inbegrepen activiteiten: safari’s, bushwandelingen, openluchtbad, yogapaviljoen en een sleep-out onder de Afrikaanse hemel.

Kamers

6 lichte, ruime safaritenten met eigen badkamer met binnen- en buitendouche, kluisje, haardroger, minibar, ventilator, terras met hangmat met uitzicht over de droge rivierbedding.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, wasservice, sleepout, bush bad, lokale drankjes en entreegeld Makalali GR.
Kinderen: welkom vanaf 12 jaar, geen extra bed mogelijk.
Special: Sleep-Out onder de sterrenhemel is gratis! (wel vooraf boeken)